miércoles, 21 de marzo de 2012

ENTREVISTA

Entrevista a la nova cara de la URSS: Stalin


Bones tardes senyor Stalin li agrairíem que ens respongués a una sèrie preguntes:   

  1. Com vas aconseguir ser president de la URSS?
Un cop va morir Lenin, el senyor Trostki i jo estàvem interessats en ser el successors del govern de Lenin. Per tant, ens vam enfrontar de tal manera fins al punt que vam començar una lluita interna. No obstant, el 1928 vaig aconseguir el poder oficialment.

  1. Una volta vostè va obtenir el càrrec, quin fou el seu sistema de govern?
Personalment, perquè funcioni la meva nació crec que el millor sistema de govern és una dictadura comunista.
A nivell polític, vaig establir una dictadura de repressió contra qualsevol persona sospitosa de que no fos partidària del meu sistema de govern, o que compartís els ideals de Trotski. Per tant, faig saber a tots aquells que es vegin reflectits en aquell perfil que seran morts o enviats a camps de treball.

  1. Quina és la estadística de persones mortes i enviades a camps de treball fins a dia d’avui?
Doncs, per ara un milió de persones han estat enviades a camps de concentració, i un altre milió de persones han estat matades.

  1. Com es fa respectar com a persona?
Des d’un principi he establert un culte a la meva imatge. He posat estàtues i fotos seves per tots els carrers. A més, he obligat a la gent ha tenir un retrat de mi a totes les cases.

  1. Què són els plans quinquennals?
A nivell econòmic, he seguit amb el comunisme de Lenin, però l’he portat a l’extrem. És a dir, he eliminat al 100% la propietat privada, i tot a passat a ser de l’Estat. Després, l’Estat ho reparteix entre un grup de pagesos perquè hi puguin fer feina.
Econòmicament, en quant a l’agricultura, he establert els plans quinquennals, que determinen que cada cinc anys hi ha una revisió econòmica. És a dir, totes les granges tenen que donar una gran quantitat de la seva producció.
A més, en quant a la indústria també he establert plans quinquennals. De manera que s’obliga a l’obrer a fer moltes hores de feina.

  1. Quina indústria ha potenciat amb la seva presidència?
He potenciat la indústria del petroli, del carbó, el ferro i l’acer.



1 comentarios:

Andrea , Lidia i Marina dijo...

Hola! és un blog molt bó ,tot està molt ben treballat iles imatges també estàn molt ben triades .

Publicar un comentario